Bijeenkomst 5 september: het kind centraal

ingevoerd op 18-7-2014

Op vrijdag 5 september organiseren Impulsis en Wilde Ganzen een themamiddag over de mogelijkheden rond opvang en rehabilitatie van kinderen, onder de titel: Het Kind Centraal.

Wie in een ontwikkelingsland reist, wordt al snel getroffen door de positie van kinderen die op straat leven. Velen trekken zich het lot van deze kinderen aan. Het gaat dan om weeskinderen of kinderen die om een andere reden geen adequate ouderlijke zorg krijgen. Er zijn allerlei vormen van ondersteuning voor deze kinderen. Daarin keuzes maken is niet eenvoudig. Op 5 september willen we actief met elkaar aan de slag om de verschillende mogelijkheden te bekijken en te zoeken wat binnen de context de beste mogelijkheid is. En daarbij is het uitgangspunt dat het belang van het kind voorop staat.

De bijeenkomst is bedoeld voor alle particuliere initiatieven die actief zijn op dit gebied of er belangstelling voor hebben.

Tijd: 12:30-17:00 uur, inclusief lunch
Locatie: NDC Den Hommel, Kennedylaan 9, Utrecht


U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier (http://www.impulsis.nl/kenniscentrum/actueel/agenda/kinderen-14) tot uiterlijk 29 augustus