25 oktober: My World Event. Ook BCNN is aanwezig!

ingevoerd op 22-9-2014

Tijden veranderen en wij gaan daarin mee. Via de nieuwe netwerken delen we onderling kennis, brengen we op nieuwe manieren fondsen bijeen en geven we invulling aan het steeds veranderende en professioneler wordend vrijwilligerswerk wereldwijd.

Om elkaar in deze vernieuwingsslag te (ver)sterken en samen te kijken naar de toekomst van actief wereldburgerschap in Nederland, nodigt Uw platform MyWorld U uit voor het MyWorld Event 2014.

Programma
Dit jaar heeft het MyWorld Event; een open, dynamisch programma met een inspirerende opening, een diversiteit aan informatieve activiteiten, debat, een heerlijke lunch en borrel en heel veel ruimte voor uitwisseling. Kijk voor het volledig programma op de website (http://www.myworld.nl/myworld-event-2014/programma-event-2014/)

Deelname kost € 20,- p.p., het event duurt van 10:30 tot 16:00 uur. Het MyWorld Event vindt dit jaar plaats in het Centraal Museum in Utrecht.

Voor meer informatie over het MyWorld Event kijk op: www.myworld.nl/myworld-event-2014 (http://www.myworld.nl/myworld-event-2014)