29 november: Partin-dag voor Particuliere Initiatieven

ingevoerd op 18-11-2014

Op zaterdag 29 november vindt de jaarlijkse Partindag plaats in Nijkerk. Partin is de laagdrempelige brancheorganisatie voor Particuliere Initiatieven.

Het belooft een interessante dag te worden! Speciale gast op deze Partindag is de Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, minister Ploumen. Zij zal de prijzen uitreiken van de door Partin en Wilde Ganzen georganiseerde verhalen- en fotowedstrijd. Bovendien zal zij het eerste exemplaar ontvangen van het boekje “Reframing the Message? Een discussie over de beeldvorming rond ontwikkelingssamenwerking”.

Verder zijn er presentaties van Partin, Sara Kinsbergen, onderzoeker bij het CIDIN en Petra Hoogerwerf, auteur van ‘VONK! Fondsen werven met hart en hoofd’. In de middag kunt u deelnemen aan één van de 6 workshops.

Tijdens de lunch kunt u jurylid Hans Ariëns persoonlijke feedback vragen op het verhaal dat u voor de verhalenwedstrijd ingezonden heeft.

Deelname aan de dag kost € 5,-. Voor meer informatie over het programma en inschrijving, kijk hier (http://www.partin.nl/partindag-2014/)