1-2 juni: Euradopt conferentie - Improving the life for children who cannot live with their family

ingevoerd op 10-02-2016

Op 1 en 2 juni organiseren Wereldkinderen, Meiling, Stichting Kind en Toekomst en het ADOC een conferentie in het kader van Improving the life for children who cannot live with their family.

Tijdens deze internationale conferentie wordt in een breed kader geschetst welke rol adoptie kan spelen voor kinderen die niet bij hun familie kunnen wonen. Op 1 juni wordt ingegaan op de rol die adoptie in zendende landen speelt, welke opties er voor kinderen zijn en welke effecten ze hebben. Op 2 juni gaat het over de behoeftes van geadopteerden na adoptie. 

Toonaangevende wetenschappers zullen presenteren wat vanuit wetenschap bekend is. Interactie met leden van de adoptiedriehoek zal een grote rol spelen en de deelnemers zullen gevraagd worden om actief deel te nemen. Ook worden de resultaten van een onderzoek over de tevredenheid van volwassen Nederlandse interlandelijk geadopteerden gepresenteerd.
 

Voor meer informatie over programma en inschrijving, kijk hier (http://www.steunwereldkinderen.nl/pageid=1594/EurAdopt.html)

Schermafbeelding 2016-02-10 om 16.37.02 Schermafbeelding 2016-02-10 om 16.37.02