Veel goede voorbeelden ontvangen: keuze binnenkort verwacht

ingevoerd op 4-9-2009

De werkgroep alternatieve vormen van zorg heeft in de afgelopen maand een voldoende aantal goede voorbeelden ontvangen om een keuze te kunnen maken. Verrassende en inventieve projecten, methodes en ideeën zijn ingezonden.

Op 16 september komt de werkgroep bijeen om uit de voorselectie die projecten te kiezen die een breed scala aan mogelijkheden laten zien om kinderen die niet bij hun ouders kunnen wonen te helpen. Die selectie zullen wij dan verwerken in een brochure. Die brochure zet dan hopenlijk weer anderen aan het denken en leidt tot navolging.

Ook wordt de keuze gemaakt welke projecten wij via korte filmpjes nog interactiever kunnen laten zien op onze website. De website zal daarvoor ook worden aangepast.

We blijven geïnteresseerd in uw ideeën en goede projecten.
Zond u nog niets in: aanvulling blijft altijd welkom.
Via de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de keuze die we maken. Via de website zullen in de komende maanden de geselecteerde inzendingen met het netwerk gedeeld worden.

Bij vragen en om het BCNN format voor het inzenden van uw project toegestuurd te krijgen is een email naar wgaltcare@bettercarenetwork.nl voldoende.

En alle inzenders: dank voor de tijd die u besteed hebt aan het beschrijven van uw project en voor het kijkje in ”de ”keuken” van uw project. U hoort spoedig van ons.