open middag adoptie conferentie op 15 juli in Leiden

ingevoerd op 1-6-2010

Third International Conference on Adoption Research (ICAR3)
The Many Faces of Adoption in Today’s World
11th - 15th July, 2010
Leiden, the Netherlands

Speciaal voor Nederlandse professionals in het adoptiewerkveld en persoonlijk betrokkenen is er tijdens de ICAR3 conferentie (www.icar3.eu) op donderdagmiddag 15 juli een open middag waarvoor u zich kunt inschrijven. Het programma op de open middag bestaat uit vier Engelstalige lezingen, een theepauze en een borrel na afloop.

Programma ICAR3 Open Middag

Cultural-Racial Issues
Amanda Baden  (USA)
“Forcing the Conversation: Racial and Cultural Issues in Adoption”

Hague Convention
Victor Groza  (USA)
“The Collision of Birth Parent Rights with the Hague Adoption Convention”

Open Adoption in Two Countries
Elsbeth Neil  (UK)
“The Dynamics and Outcomes of Postadoption Contact: A View from UK Experience”
 Harold Grotevant  (USA)
“The Dynamics and Outcomes of Postadoption Contact: A View from US Experience”

Meer gegevens over de gastsprekers kunt u vinden op de ICAR3 website onder de knop Keynote speakers:
http://icar3.eu/keynote-speakers/

Inschrijving
Aan het bijwonen van de open middag (inclusief borrel na afloop) zijn 50 Euro registratiekosten verbonden. Deze kosten dienen bij binnenkomst op de open middag contant te worden voldaan. U ontvangt hiervoor een kwitantie en indien gewenst een bewijs van deelname. U dient zich vooraf in te schrijven door een e-mail te sturen naar ICAR3info@fsw.leidenuniv.nl met de volgende gegevens: uw naam en uw instelling/vereniging/betrokkenheid bij adoptie en de vermelding ’’Open middag ICAR3 conferentie’’. Graag ook aangeven of u wilt parkeren, dan reserveren wij een parkeerplaats op uw naam (ingang parkeerplaats bij Wassenaarseweg 62).  U krijgt een e-mail ter bevestiging toegestuurd.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar; de inschrijving wordt gesloten als het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Locatie en tijd
De open middag vindt plaats op donderdag 15 juli in het Pieter de la Courtgebouw, Faculteit Sociale Wetenschappen, Wassenaarseweg 52, 2333 AK Leiden. Het Pieter de la Courtgebouw bevindt zich op enkele minuten loopafstand van het Centraal Station in Leiden (uitgang LUMC). Voor een routebeschrijving zie  http://www.fsw.leidenuniv.nl/bezoekers/praktischedetails/routebeschrijving-pdlc-gebouw.html.
De lezingen vinden plaats in de grote collegezaal SC01 (in het sousterrain).