Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: learning event op 5 en 6 april

ingevoerd op 14-3-2011

Steeds meer bedrijven houden zich bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bedrijfsvoering zonder MVO- beleid lijkt not done. Maar hoe werk je nu constructief samen met het bedrijfsleven, als NGO? Toegegeven, er zijn al vele lessen geleerd op dit vlak, maar veelal beschreven vanuit een noordelijk perspectief. Wat zijn de ervaringen en geleerde lessen van zuidelijke maatschappelijke organisaties, in hun samenwerking met bedrijfsleven?
 
PSO, in samenwerking met ICCO, the Partnerships Resource Centre (PRC) en Wageningen International, nodigen u en uw zuidelijke partnerorganisatie uit om deel te nemen aan het learning event (Engelstalig) op 5 april 2011 en de aansluitende workshop op 6 april 2011.
 
Waar? Erasmus Universiteit Rotterdam
Wanneer? 5 april: Learning event, 6 april: Explorative workshop.
Kosten: €50 voor dag 1 en € 75 voor beide dagen (excl. overnachting)
Registratie: Email naar aanmelding@pso.nl voor 15 maart 2011 o.v.v. event civil society-business en de dag(en) waarop u aanwezig zult zijn.
 
Meer informatie: Lees de uitnodiging voor het event op Learning from Southern practices of civil society cooperation with business of neem contact op met Mayke Harding (harding@pso.nl) of Cristien Temmink (temmink@pso.nl).

bron: ICCO Nieuwsbrief