IS Live! over het nieuwe activisme

ingevoerd op 22-3-2011

Maandag 11 april in Amsterdam:
Talkshow volgens de formule van de Wereld draait door. Met gasten, gesprekken, muziek en video wordt de wereld van internationale samenwerking besproken.
Aanvang 20 30 uur / entree 5 euro / De Balie, Kleine Gartmanplantsoen 10, Amsterdam / reserveren en kaartverkoop via http://www.debalie.nl

Whael Ghonim, marketingmanager van Google-Egypte, kreeg de Egypische jeugd in beweging. Twitter en Facebook mobiliseerden de massa’s in de Arabische wereld. In de tweede editie van de talkshow IS Live! van NCDO staat het nieuwe activisme, aangeblazen door de social media, centraal. Gasten zijn arabiste Petra Stienen, schrijfster Monique Samuel, auteur van het boek ‘Change’ Joop Hazenberg en live-blogger vanuit Caïro Amira Rahman. Speciale gast is de Amerikaanse wetenschapper/activist Raj Patel, in het verleden werkzaam voor én protesterend tegen de Wereldbank en de Wereldhandelsorganisatie. Raj Patel presenteert zijn nieuwe boek ‘De waarde van niets’. Talkshowhost is publiciste Marcia Luyten.

De discussie is niet alleen vanuit de zaal te volgen, maar ook via ismagazine.nl (livestream) en live verslag via twitter (#islive) en gastblogs.

IS Live! is een initiatief van IS magazine, NCDO.
Bron: persbericht NCDO