Netwerkmiddag 28 september 2011: Bruggen bouwen naar de overheid

ingevoerd op 9-7-2011

Op 28 september 2011 vindt onze jaarlijkse netwerkmiddag plaats in Den Haag. Dit keer met gasten vanuit alle windstreken.

Rajendra Meher komt uit India en vertelt over de Task Force in Orissa waarin, geleid door een NGO, overheid en NGO’s samenwerken om opvang voor kinderen te realiseren in gezinnen en gezinnen te ondersteunen. Nico de Borst vertelt over gezinshuizen in Georgië en Marga van Baarschot en Hoya Tarsisius over netwerking in Tanzania.
Marion Derckx, Hoofd van de afdeling Maatschappelijke Organisaties, Directie Sociale Ontwikkeling van het Ministerie van Buitenlandse Zaken én TweedeKamerlid Joël Voordewind spreken en debatteren mee.

Informatie, debat, uitwisselen van ervaringen en veel nieuwe contacten opdoen, dit kan allemaal op woensdagmiddag 28 september bij Cordaid in Den Haag. Geef u/je nu alvast op, dan bent je zeker van een plek op deze interessante middag.

Leiding van de middag is in handen van Cabaretiere/ Entertainer Hester Macrander.

Aanmelden kan via info@bettercarenetwork.nl (mailto:info@bettercarenetwork.nl)

Zie de flyer met meer details, die hier te downloaden is. (http://www.bettercarenetwork.nl/pg-17382-7-21410/pagina/agenda.html)
BCN Uitnodiging 28-09-2011 BCN Uitnodiging 28-09-2011