Database en rapporten nu eenvoudig en goedkoop te maken

ingevoerd op 25-8-2011

Een Amerikaanse IT specialist met veel internationale ervaring heeft een systeem ontworpen voor kleine organisaties om een database te maken, zelf in te delen en allerlei rapporten te maken van klanten, activiteiten, diensten enz. Vanuit het bestand kun je eenvoudige rapporten maken met statistieken, informatie voor je donorverslag en je hebt meteen een online backup van je bestand dat naar excel geëxporteerd kan worden.

Het systeem biedt hij gratis aan kleine NGO’s aan en kan online worden gemaakt en beheerd. Als je meerdere bestanden wilt aanmaken wordt een bijdrage van slechts USD $50 - 100 per bestand per jaar gevraagd.

De IT specialist heeft zelf vele jaren o.a. als Peace Corps vrijwilliger en later adviseur van de overheid in Namibia gewerkt en gezien dat electronisch beheer van data nodig is maar voor kleine NGO’s teveel geld als je dat moet laten ontwerpen.

Je kunt het systeem gratis testen. Bezoek de website en vraag de ontwerper je een test inlog te sturen om uit te proberen of het ook voor jouw organisatie handig is.