Netwerkmiddag: Naast Joël Voordewind (Christen Unie) ook Sjoera Dikkers (PvdA) deelnemer in debat

ingevoerd op 12-9-2011

Op de netwerkmiddag van 28 september in Den Haag zullen de Tweede Kamerleden Joël Voordewind (ChristenUnie) ook Sjoera Dikkers (PvdA) deelnemen aan het slot debat met sprekers en Marion Derckx van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hester Macrander zal zorgen voor een goede en levendige discussie en pittige vraagstelling.

Bruggen bouwen met de Overheid, een belangrijk thema voor iedereen die actief is in ontwikkelingssamenwerking en zéker op dit moment nu er richtlijnen vanuit de Verenigde Naties zijn hoe om te gaan met kinderen die opgroeien zonder ouderlijke zorg, of in gezinnen die problemen hebben zowel in Nederland, maar zeker ook in projecten wereldwijd.

Het programma vangt aan om 14.00 uur na een inloop met lunch die u wordt aangeboden. Dan zullen sprekers uit India, Tanzania en Georgië het belang van samenwerking in hun landen centraal stellen, waarna we de kant van Nederland horen en nader ingaan op de lobby die vanuit de Kamer op het thema ontwikkelingssamenwerking met name op gebied van social protection van kinderen en gezinnen gevoerd wordt.  

Lees de uitnodiging op onze site en meld je nu aan! Er zijn inmiddels ruim 50 deelnemers aangemeld en de zaalruimte is niet onbeperkt!