Nieuwe methode ter ondersteuning van zorgverleners en kinderen in nood

Workshops 'Journey of Life'

Het ’Journey of Life’-curriculum met workshops is bedoeld voor gemeenschappen die kinderen in nood en hun verzorgers willen ondersteunen. Aan de hand van beelden, persoonlijke getuigenissen en rollenspellen stimuleren de workshops reflectie, dialoog en actie onder de deelnemers. Door ze door hun eigen levensreis te leiden, zijn ze beter in staat om de problemen te begrijpen waarmee kinderen voor wie zij zorgen of met wie ze aanraking komen, worden geconfronteerd. De foto’s en posters zijn ontworpen om de dialoog te vergemakkelijken. Met actieplannen wordt er gekeken wat gemeenschappen kunnen doen voor het welzijn van de kinderen en hoe zij collectief verantwoordelijkheid kunnen nemen om kwetsbare kinderen te helpen.

Bekijk hier de Community Implementation Guide (https://www.crs.org/sites/default/files/tools-research/jol_global-main_cig_web_0.pdf) 

Of ga naar de website (https://www.crs.org/our-work-overseas/research-publications/journey-life-community-workshops-support-caregivers-and) voor alle beschikbare materialen. 

the journey of life the journey of life