Docu Last Minute Weeshuis online

Documentaire over vrijwilligerswerk gratis beschikbaar

De documentaire over vrijwilligerswerk met kinderen uit 2014, tot stand gekomen met steun van het Better Care Network Netherlands, is nu in zijn geheel online beschikbaar. Al eerder (https://www.bettercarenetwork.nl/pg-17382-7-69001/pagina/wg_kwaliteit_-_last_minute_weeshuis.html) werd er over de documentaire geschreven op de website.

 

Last Minute Weeshuis vertelt het gecompliceerde verhaal van drie vrijwilligers op drie verschillende projecten met kinderen in Cuzco, Peru. Het vult de kant van de vrijwilligers aan met perspectieven van de kinderen en de projecteigenaren. Last minute weeshuis wil laten zien dat vrijwilligerswerk niet altijd gemakkelijk is en vrijwilligers bewust moeten handelen willen zij helpen in het belang van het kind. Wat is een goede voorbereiding voor vrijwilligers die met kwetsbare kinderen gaan werken en waar moeten vrijwilligers zich van bewust zijn voordat ze vertrekken?

 

Last Minute Weeshuis is een productie van Karin van Mullem en Arno Rozema met steun van Better Care Network Netherlands. 

 

Link met Engelse ondertiteling: https://vimeo.com/170511435

Link met Nederlandse ondertiteling: https://vimeo.com/170474837
 

lastminuteimage lastminuteimage