Wie komt met het beste idee voor liefdevolle opvang van kinderen?

Wedstrijd Wilde Ganzen

Wereldwijd wonen veel kinderen in een tehuis of internaat. Hoe dragen we er aan bij om dit te voorkomen? Welke alternatieve aanpak had hen hiervan kunnen weerhouden? Wat is de beste manier om dit voor elkaar te krijgen? Heb jij een goed project dat meehelpt om kinderen een veilig thuis in een gezinssituatie te bieden? Doe dan mee met de ‘Een Thuis voor ieder Kind-actie’. 

 

Heb je een goed voorstel of werk je mee aan een project in een ontwikkelingsland waarbij kinderen – die er alleen voor lijken te staan – in een goede omgeving wonen en leven? Dien je project dan voor 11 september in bij Wilde Ganzen. Wilde Ganzen ondersteunt het winnende project met maximaal 10.000 euro.  

 

Kijk voor de voorwaarden op deze actiepagina (https://www.wildeganzen.nl/nieuws/kind-actie-2020?utm_source=marketingcloud&utm_medium=email&utm_campaign=winactie&utm_source=MarketingCloud&utm_medium=Email&utm_content=https%3a%2f%2fwww.wildeganzen.nl%2fnieuws%2fkind-actie-2020%3futm_source%3dmarketingcloud%26utm_medium%3demail%26utm_campaign%3dwinactie&utm_campaign=Wilde+Ganzen+Partin+Maand+2020+-+oproep+wedstrijd) van Wilde Ganzen. 

thumbnail_image012 thumbnail_image012