Vacature: vrijwilligers gezocht voor BCNN

Versterking voor de werkgroep Kwaliteit van Zorg

De Werkgroep Kwaliteit van Zorg van Better Care Network Netherlands zet zich in op het thema vrijwilligerswerk met kwetsbare kinderen. We zijn in gesprek met toekomstige vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties, onderwijsinstellingen en de reisbranche om te zorgen dat in de keuzes die worden gemaakt m.b.t. vrijwilligerswerk het belang van het kind altijd voorop staat.

De werkgroepleden dragen bijvoorbeeld bij aan campagnes, lesmaterialen, online instrumenten en bijeenkomsten.

De Werkgroep bestaat uit vertegenwoordigers van de Stuurgroep van Better Care Network Netherlands, de co√∂rdinator en vrijwilligers. We vergaderen elke 2-3 maanden 1,5 u. online via Teams. De tijdsinvestering daarnaast hangt af van jouw eigen interesses en beschikbaarheid. We zoeken met name vrijwilligers met kennis over communicatie, onderwijs en toerisme.

Wil je meer weten over wat BCNN doet? Lees hier (https://www.bettercarenetwork.nl/dl-17382-1-99054/download/bcnn_jaarverslag_2020.pdf) ons jaarverslag.

Wil je meedenken met de Werkgroep? Neem contact op per email via info@bettercarenetwork.nl (mailto:info@bettercarenetwork.nl). Vertel in de email wie je bent, wat je in het dagelijks leven doet en waarom je graag betrokken wilt zijn bij de werkgroep. 

 

tpa_avmedia_18849 Indonesie Sebastian Posingis bewerkt tpa_avmedia_18849 Indonesie Sebastian Posingis bewerkt